Leilighet på Solsiden

Se hvordan vi la inn behagelige lysløsninger i en ny leilighet på solsiden
Leilighet på Solsiden

Utfordring

Kunden hadde fått tak i en LED løsning for å bruke over kjøkkenbenken, men uten å tenke gjennom krav til belysning. Det var en erstatning for tradisjonell lysrørarmatur. Etter en diskusjon med oss om de krav han burde stille til jevn belysning over hele kjøkkenbenken, laget vi et opplegg for kunden som fullt ut tilfredsstiller de krav man bør stille til jevnt lys over hele kjøkkenbenken.

Leiligheten skulle gjennom en ganske omfattende oppussing med blant annet nytt tak. Kunden ville ha godt lys i rommene, samt spesielt lys på kunst på veggene. Det var korridorer både fra inngangsdøren og inn i leiligheten samt inn mot soverom. Slike korridorer er vanskelig å belyse skikkelig med tradisjonelle downlights.

Løsning

Vi benyttet en slank profil med LED strips med ganske høy effekt og stor spredevinkel i gangene, innfelte taklamper på stua med stor spredevinkel, samt nedtrekkbare downlights for å lyse opp malerier og annen dekorasjon på veggene. Her er det brukt nedtrekkbare downlights i stedet for vanlige, stillbare downlights, for å få bedre kontroll på området på veggen som skal belyses.

Siste referanser

Privat garderobe

En privatbolig hvor det var lagt mye vekt på pen arkitektonisk utforming trengte en tilsvarende lysløsning.

Les mer »